Case

Hoodlamb

HoodLamb is een kledingmerk dat voornamelijk met hennep werkt (no surprise there, gezien de naam), maar ook met organisch katoen en gerecycleerde materialen. Deze oude rot in het vak maakt al meer dan twintig jaar stijlvolle en duurzame buitenkleding die bestand is tegen alle weersomstandigheden en die uitstekend isoleert tegen de koude.

HoodLamb gelooft rotsvast in kleding met een lange levensduur. Hun biologisch geteelde (en dus chemicaliënvrije) hennep halen ze rechtstreeks bij lokale boeren die het met de hand zaaien en oogsten. Het merk lanceert elk jaar maar één collectie en leeft dus op het ritme van de natuur en de oogst om zo weinig mogelijk schade aan het milieu te berokkenen. De HoodLamb-collectie levert het perfecte bewijs dat stijl niet ten koste moet gaan van een gezonde leefomgeving – en vice versa.

HoodLamb laat zich voor elk ontwerp inspireren door zowel functionaliteit als comfort. Zo integreren ze in hun buitenkleding steevast kleine, maar superpraktische functies die het dagelijkse leven net iets makkelijker maken, zoals een ingebouwde zonnebrilopberger en -reiniger, magnetische sluitingen, aansluitingen voor oortjes of een koptelefoon en geheime zakken.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.