Case

Wool & The Gang

Wool & The Gang is verliefd op (rarara!) wol. Oprichters Aurelie Popper, Jade Harwood, Elisabeth Sabrier en Lisa Rodwell zijn helemaal overtuigd van de heilzame krachten van breien: het brengt lichaam en geest tot rust, het verhoogt de concentratie, het moedigt creativiteit aan en is dé manier om te ontstressen. Kortom: breien is het nieuwe yoga, aldus The Gang.

Daarom zwieren ze niet zomaar truien, dekentjes, tassen, sokken of sjaals op hun webshop, maar verkopen ze hun producten in de vorm van patronen en bollen wol waar de klant zélf mee aan de slag kan. Hun website staat tjokvol tutorials, en het aanbod is gesorteerd op moeilijkheidsgraad, zodat zelfs brei-leken zich zonder zorgen kunnen uitleven.

De wol van Wool & The Gang is duurzaam, recycleerbaar en biodegradeerbaar. Daarnaast helpt het merk andere modelabels om hun afvalberg te verkleinen, door garens te maken van hun overschotten. Ook onder meer Tencel® en raffia behoren trouwens tot de duurzame materiaalmogelijkheden van Wool & The Gang.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.